A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВИСОКОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Херсонська область

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ проєкту Плану відновлення та розвитку Високопільської територіальної громади

Дата: 24.05.2023 17:15
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

Високопільська селищна територіальга громада за підтримки Проєкту «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні» розроблений в рамках Стратегічного партнерства VNG International з Міністерством закордонних справ Нідерландів, який фінансується Міністерством закордонних справ Нідерландів та впроваджується Агентством міжнародного співробітництва асоціації муніципалітетів Нідерландів VNG International (Ві Ен Джі Інтернешнл) у партнерстві з Асоціацією Міст України, розробляє План відновлення та розвитку Високопільської селищної територіальної громади на період до 2027 року.

Важливим етапом розробки та імплементації Плану відновлення та розвитку Високопільської селищної територіальної громади на період до 2027 року є проведення громадських обговорень проєкту цього Плану серед усіх зацікавлених сторін.

Запрошуємо мешканців громади, представників суб’єктів підприємницької діяльності, органів влади, громадських організацій, установ і організацій прийняти участь у громадських обговореннях та надати свої пропозиції щодо будь-яких складових цього проєкту Плану.

У додатку 1 до Плану відновлення та розвитку Високопільської селищної територіальної громади наведено каталог проєктів, спрямованих на досягнення конкретних цілей відновлення та розвитку у відповідності до «дерева цілей».

Під час громадських обговорень також можна додатково надати проектні ідеї у вигляді проектних карток для включення у склад Каталогу проєктів Плану.

 

Свої думки та пропозиції можна надати електронним листом на адресу:

boyko.amu@gmail.com

з приміткою «До Плану відновлення та розвитку громади».

 

Для отримання організаційних консультацій можна звернутись до секретаря робочої групи Надії Черняк через додаток Viber за номером телефона: +380964440935

Якщо у Вас виникли запитання по змісту проєкту Плану, звертайтесь, будь ласка, до експертів VNG Inetrnational:

Віктор Шулик, 0504492949

Наталія Бойко

 

Це оголошення, електронна форма проєкту Плану відновлення та розвитку та інформація щодо цієї ініціативи розміщені на мережевих ресурсах Високопільської громади та за посиланням у соціальній мережі

  • результатами громадських обговорень буде остаточно сформовано, ухвалено та втілюватиметься План відновлення та розвитку Високопільської селищної територіальної громади на період до 2027 року.

Посилання на План відновлення та розвитку Високопільської селищної ТГ  https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1nnlj895vYa0Z0R0jMcVZLvX3aObE0P-u


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь