A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВИСОКОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Херсонська область

Підсумкова конференція за результатами першої фази Проєкту "Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні"

Дата: 26.03.2024 18:13
Кількість переглядів: 96

20-21 березня 2024 року представники Високопільської ТГ прийняли участь у підсумковій конференції за результатами першої фази Проєкту «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні». 

📢 Проєкт реалізовується Агентством міжнародного співробітництва Асоціації муніципалітетів Королівства Нідерландів VNG International у партнерстві з Асоціація міст України та фінансується Міністерством закордонних справ Королівства Нідерландів.

🎬 Метою підсумкової конференції було представити результати та висвітлити ключові висновки Проєкту, реалізованого в Україні за ініціативи VNG International у період з 2022 по 2024 рік. 

🔎 Експерти проєкту, Наталія Бойко, Євген Овчаренко та Віктор Шулик представили унікальну методологію розробки планів розвитку громад, а також презентували розроблені, в рамках реалізації Проєкту, місцеві плани відновлення для чотирьох територіальних громад Херсонської та Миколаївської областей Херсонська міська рада, Очаківська міська рада, «Бериславська Міська Рада», Високопільська селищна рада, що стали першими цільовими громадами Першої фази Проєкту.

📊 Підсумкова конференція VNG International стала ще одним потужним майданчиком для обміну досвідом, побудови партнерств та збагачення новими ідеями. 

 

🎬 Сподіваємося, що надалі ми зможемо продовжити співпрацю. Висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам, VNG International та  Асоціація міст України, за підтримку та допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь