ВИСОКОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Херсонська область

ЮНІСЕФ профінансує проєкт з водопостачання на Херсонщині, відібраний в екосистемі DREAM

Дата: 23.07.2024 11:35
Кількість переглядів: 76

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) підписав угоду з Високопільською селищною громадою, що на Херсонщині, щодо фінансування проєкту ремонту водопровідної мережі. Проєкт був відібраний через Державну цифрову екосистему управління відновленням DREAM.

«Вперше міжнародні партнери з відновлення відібрали проєкт для фінансування напряму через екосистему DREAM. Обраний проєкт має особливе значення, адже дозволить відновити водопостачання в постраждалій громаді та налагодити життя її мешканців. Це і є одним з ключових завдань системи – створити інвестиційні профілі громад та єдиний зручний банк проєктів відновлення для залучення фінансування з різних джерел», – зазначив Олександр Кубраков.

Проєкт, який відповідає Плану відновлення та розвитку громади, передбачає проведення капітального ремонту водопровідної мережі в селищі Високопілля. Його загальний бюджет складає 28,4 млн. гривень. Реалізація проєкту дозволить відновити централізоване водопостачання та забезпечити мешканців громади якісною питною водою.

«Підтримка постраждалих громад є одним із пріоритетів ЮНІСЕФ. Для нас критично важливою є відкритість і прозорість проєктів, готовність громади публічно звітувати про їхню реалізацію. Саме тому ми використовуємо екосистему DREAM для відбору проєктів, а також для моніторингу їх виконання», – підкреслив Ніколас Осберт, керівник WASH-секції (вода, санітарія, гігієна) Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Угода ЮНІСЕФ із КП «Високопільський комунсервіс» містить, зокрема, вимогу про обов’язкове внесення актуальної інформації щодо реалізації проєкту в екосистему DREAM. Деталі проєкту доступні за посиланням.

«Система DREAM була створена для того, щоб забезпечувати прозорість відновлення, яка, зокрема, так важлива для міжнародних партнерів. Ми вдячні ЮНІСЕФ за довіру та використання системи для відбору проєктів. Ця співпраця має стати ще одним прикладом успішного функціонування DREAM і поштовхом до того, щоб інші міжнародні партнери також скористалися всіма можливостям системи», — наголосив Віктор Нестуля, керівник Проєктного офісу DREAM, Open Contracting Partnership.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь