A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВИСОКОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

ДОПОМОГА ВІД ГУМАНІТАРНОГО ФОНДУ АCTED

ДОПОМОГА ВІД ГУМАНІТАРНОГО ФОНДУ АCTED

Високопільська територіальна громада отримала від гуманітарного фонду ACTED 3 глибинних насоси для забезпечення водопостачання в смт.Архангельське та с.Новомиколаївка. Дякуємо за надану допомогу та сподіваємся на подальшу співпрацю!!!

15:35 02.10.2023

Висловлюємо подяку Агенству США з міжнародного розвитку

Висловлюємо подяку Агенству США з міжнародного розвитку

Високопільська селищна рада щиро вдячна Агентству США з міжнародного розвитку в рамках прокту «Зміцнення громадської довіри» за надану допомогу в облаштуванні пункту  обігріву в смт.Високопілля. Близько 90% комунальних будівель були зруйновані або пошкоджені внаслідок обстрілів. Вже 7 місяців в пункті обігріву проходять заходи різного типу:  видача гуманітарної допомоги, проведення консультацій для населення, в тому числі безкоштовні консультації психологів та юристів, проведення робочих зустрічей з благодійними фондами, громадськими організаціями, організаціями, які забезпечують громадську безпеку населення (ДСНС, поліція, благодійні організації), робочі зустрічі з представниками бізнесу, реєстрація осіб щодо надання фінансової допомоги населенню, підписання меморандумів. Також були проведені робочі  зустрічі з метою розробки Плану відновлення та розвитку Високопільської селищної територіальної громади до 2027 року. Щиро дякуємо Олександру Кондратинському за постійну підтримку нашої громади!!!

13:33 07.09.2023

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ ПО УПРАВЛІННЮ ВПРОВАДЖЕННЯМ Високопільської селищної  територіальної громади

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ ПО УПРАВЛІННЮ ВПРОВАДЖЕННЯМ Високопільської селищної  територіальної громади

11 СЕРПНЯ ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ ПО УПРАВЛІННЮ ВПРОВАДЖЕННЯМ Високопільської селищної  територіальної громади. Визначені подальші кроки громади щодо відновлення та розвитку, визначений проєкт "Придбання соціального автобусу", який буде реалізовуватись за підтримки VNG International «Підтримка відновлення місцевого самоврядування та відбудови і реконструкції громад в Україні». Також внесено зміни до Плану відновлення та розвитку (додано 3 проєктних карток «Придбання соціального автобусу для Високопільської ТГ», «Нове будівництво системи оповіщення на території громади», «Створення центру безпеки в смт.Архангельське»)

17:43 14.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь