A A A K K K
для людей із порушенням зору
ВИСОКОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

17 лютого  відбулася  онлайн-нарада на платформі ZOOM під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України

17 лютого відбулася онлайн-нарада на платформі ZOOM під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України

17 лютого  відбулася  онлайн-нарада на платформі ZOOM під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса ВИСОЦЬКОГО на тему заходи профілактики отруєння бджіл, в якій взяли участь бджоляріви та аграрії громади, представники Високопільського  управління, Головного управління Держпродспоживслужби  в Херсонській області спеціаліст з агропромислового розвитку селищної ради.

14:33 18.02.2022

Небесна Сотня

Небесна Сотня

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”. Цього дня вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), інші загинули пізніше – у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.

11:14 17.02.2022

День єднання

День єднання

Щороку 16 лютого в Україні на державному рівні відзначатимуть нове державне свято — День єднання. Відповідний Указ № 53/2022 опублікований на сайті глави держави. Цього дня закликають підіймати національні прапори та прикріплювати до одягу синьо-жовті стрічки.

14:14 16.02.2022

Щеплення дітей

Щеплення дітей

Через низький рівень охоплення щепленнями поліовірус циркулює в країні й загрожує можливою появою невиліковного паралічу у невакцинованої або не повністю вакцинованої дитини.

10:04 02.02.2022

Святкування Дня Святого Миколая

Святкування Дня Святого Миколая

       19 грудня 2021 року в день святкування Дня Святого Миколая, за давньою традицією, діти отримують подарунки від дорослих і вчаться бути милосердними. В комунальному закладі «Високопільський центр культури і дозвілля» відбувся святковий концерт для дітей які перебувають у складних життєвих обставинах. Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування.

10:51 21.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь